Dierenkliniek Sleeuwijk
Loevestein 2
4254 EH Sleeuwijk
0183 - 30 17 08

Spoed

Voor spoedgevallen
7 dagen per week/24 uur per dag

0183 - 30 17 08

Menu

Historie

Het begon in het klein op het huisadres van U. Sybesma, waar J. J. Keller en K.M. Rienks al jaren succesvol praktiseerden. Door het steeds groter wordende patiëntenbestand, werd uitbreiding noodzakelijk.

- overig/historie.jpgHet plan kwam op tafel om een moderne, bijzondere praktijk op te zetten. Een praktijk waar de huisdiereigenaar zijn of haar huisdier niet hoeft af te geven voor behandelingen, maar van begin tot eind van de behandeling betrokken blijft bij het dier.

In april 1980 werd de nieuwe kliniek geopend, J.F.G. Vermond, J.W.H.M. Strikkers en H.A. Imkamp komen het team versterken en al gauw groeit de praktijk uit haar jasje. In 1995 wordt de praktijk verbouwd en flink uitgebreid.

Tien jaar later in 2005 is de tweede uitgebreide verbouwing een feit en is de praktijk uitgebreid en gerenoveerd om de toenemende vraag van (intensieve) zorg te kunnen verlenen.

In de daarop volgende jaren zijn er steeds inpandige verbouwingen en aanpassingen verricht om de de kliniek te laten voldoen aan de eisen van deze tijd.